Un polițist din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău a rămas fără legitimație, după ce hoții au dat buzna în mașina acestuia. Incidentul a avut loc aseară, în jurul orei 20:40, pe stradela Florăriei, din sectorul Râșcani al capitalei.

Surse din cadrul IP Râșcani, sub protecția anonimatului, ne-au spus că, persoane necunoscute au spart geamul automobilului de marca Mitsubishi, ce aparține omului legii, de unde au furat legitimația acestuia, dar și fișa suplinitoare a armei din dotare.

Acesta este al doilea caz în ultimele zile când unui om al legii este prădat. Asta după ce vinerea trecută, 26 iulie, un hoț a dat buzna în plină zi, în apartamentul unui ofițer din cadrul BDS „Fulger”, de unde i-a furat portmoneul cu acte, inclusiv și legitimația de serviciu.

Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru Deschide.MD că în ambele cazuri au fost pornite procese penale, iar oamenii legii interprind toate măsurile de rigoare pentru a fi identificați făptașii.

Hoț fără frică, în Chișinău. Ziua în amiaza mare i-a furat legitimația unui angajat MAI