Serviciul Vamal susține că în prima jumătate a zilei de astăzi nu au avut loc descinderi în oficiile subdiviziunilor vamale așa cum a informat Procuratura Generală.

Într-un comunicat de presă al Serviciului Vamal se spune că, „în prima jumătate a zilei de 19 iulie  a.c., nu au avut loc descinderi în oficiile subdiviziunilor vamale, ca  urmare a informațiilor lansate în spațiul mediatic privind desfășurarea descinderilor la sediile ÎS ”Poșta Moldovei” și Serviciul Vamal, în cadrul unei cauze penale inițiate pe faptul schemelor de contrabandă cu diferite mărfuri”.

„Totodată, menționăm că Serviciul Vamal este dispus să acorde orice  suport și asistență organelor de anchetă pentru elucidarea circumstanțelor vizate”, se mai spune în comunicatul instituției. 

Amintim că Procuratura Generală a anunțat azi dimineață  că procurorii au descins cu percheziții în această dimineață la sediile ÎS „Poşta Moldovei” şi Serviciului Vamal. Acțiunile au loc în cadrul unei cauzei penale, iniţiate pe faptul schemelor de contrabandă cu anabolizante, chihlimbar, tutungerie şi alcool etilic.

Detalii: Procurorii au descins cu percheziții la Poşta Moldovei şi Serviciului Vamal