O femeie a murit, după ce a fost lovită de un automobil în timp ce se deplasa pe marginea carosabilului. Tragedia a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 00:45, pe traseul - Chișinău-Leușeni, în apropiere de localitatea Suruceni, din raionul Ialoveni.

Mariana Bețivu, ofițerul de presă al IGP, a declarat pentru Deschide.MD că la fața locului s-a deplasat grupul operativ din cadrul IP Ialoveni care au stabilit că femeie a fost lovită de un automobil de marca Volkswagen, la volanul căruia se afla un șofer în vârstă de 29 de ani, originar din localitatea Băcioi, municipiul Chișinău

„Acesta, împreună cu soția sa în vârstă de 24 de ani, se deplasa din direcţia municipiul Chişinău spre Leuşeni, când, în apropiere de satul Suruceni, Ialoveni, a tamponat o femeie a cărei identitate nu a fost încă stabilită. Victima în vârstă de aproximativ 40-45 de ani, se afla pe carosabil, iar în urma impactului a decedat pe loc”, ne-a spus Bețivu.

Pe acest caz a fost pornit un proces penal, iar oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs accidentul, dar și cine este femeia care a murit. Dacă vinovăția șoferului va fi demonstrată în instanța de judecată, ultimul riscă să se aleagă cu ani grei de pușcărie.