Pretorul sectorului Rîșcani al capitalei, Nicolae Balaur, a fost eliberat din funcție. O dispoziție în acest sens a fost semnată de primarul interimar al municipiului Chișinău, Adrian Talmaci.

Adrian Talmaci este fostul subaltern a lui Nicolae Balaur. Până la numirea sa în funcția de secretar interimar al CMC în vara anului 2017, Talmaci a activat în calitate de secretar al Preturii sectorului Rîșcani.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Balaur a scris că a luat act de dispoziția edilului.

Pe această cale, țin să aduc mulțumiri echipei și tuturor celor ce au pus umărul la implementarea proiectelor inițiate în sectorul Râșcani, care sunt cunoscute și despre care am informat zilnic pe pagina de socializare. Un citat de Mahatma Gandhi spune: ”Fii tu schimbarea pe care vrei s-o vezi în lume!”. Astfel, am încercat zilnic să fiu schimbarea, convins de faptul că nimic nu este imposibil, principiu pe care construiesc prezentul și viitorul”, a scris Nicolae Balaur.

Nicolae Balaur a fost numit pretor al sectorului Rîșcani în ianuarie 2017. Anterior, Balaur a deținut funcția de consilier în cadrul Consiliului local Stăuceni.