Două automobile de marca BMW au fost făcute zob pe traseul Cahul-Giurgiulești. Un martor ocular a postat pe o rețea de socializare mai multe imagini de la fața locului.

UPDATE // 21:20 // Mariana Bețivu, ofițerul de presă al IGP, a declarat că în accidentul a avut loc în jurul orei 17:30, pe drumul care face legătură dintre localitățile Chișlița Prut și Giurgiulești.

„În accident au fost implicate două automobile de marca BMW, una de model 520, iar cealaltă de model X5  și care era înmatriculată în România. În urma coliziunii frontale dintre cele două unități de transport, a avut de suferit șoferița de la volanul automobilului BMW 520. Este vorba despre o femeie în vârstă de 39 de ani, care se ducea acasă după servici, însă a fost transportată la Spitalul raional Cahul, cu diverse traumatisme. Urmează să fie stabilite toate circumstanțele în care s-a produs accidentul, pentru a stabili care dintre se face vinovat”, ne-a spus Bețivu.

Știrea Inițială

Autorul fotografiilor susține că, din fericire, în urma accidentului nu au fost înregistrate victime. Totodată, din imaginile postate de acesta pe Facebook, se vede că impactul a fost unul frontal și destul de violent, iar în rezultatul acestuia ambele BMW-uri au fost grav avariate și au rămas blocate pe acostament.

La fața locului a intervenit poliția, o ambulanță, dar și o autospecială a IGSU. 

 

Facebook.COM //Виталий Витамин