Cadavrul unei femei în vârstă de 32 de ani a fost găsit aseară pe bancheta din spate a propriului microbuz. Descoperirea macabră a avut loc în jurul orei 21:00, pe strada Nicolae Titulescu, din sectorul Botanica al capitalei.

UPDATE // 10:44 // Sursele noastre ne-au spus că microbuzul, în care a fost găsit trupul neînsuflețit al femeii, era parcat în proximitatea sediului Administrații Naționale a Penitenciarelor, pe strada Nicolae Titulescu 37.

 

UPDATE // 09:20 // Solicitată telefonic, Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a confirmat informația pentru Deschide.MD și a declarat că microbuzul aparține victimei, iar aceasta era căutată de oamenii legii, după ce în seara de marți, 9 iulie, rudele au sesizat IP Botanica despre faptul că femeia a ieșit dimineață din casă și nu s-a mai întors.

„Nu există niciun suspect, însă se interprind toate măsurile legale pentru stabilirea acestora”, ne-a spus Stati.

Sursele noastre susțin că femeia era căsătorită și avea doi copii, cel mai mare are 8 ani, iar cel mai mic are 2 anișori.

Știrea Inițială

Potrivit unor surse Deschide.MD, apropiate anchetei, dar care au solicitat să le fie păstrat anonimatul, victima este o femeie în vârstă de 32 de ani, iar trupul neînsuflețit al acesteia a fost găsit pe bancheta din spate a unui microbuz de marca Mercedes Vito, care-i aparține. 

„Medicii legiști au depistat pe suprafața cadavrului mai multe semne de moarte violentă. Preliminar s-a stabilit că femeia a fost strangulată, iar pe buza superioara și pe brațul stâng, au fost depistate mai multe echimoze, caracteristice maltratării”, ne-a spus sursa.

Aceleași surse ne-au spus că în prezent oamenii legii au pornit o cauză penală și urmează să stabilească identitate făptașului, dar și toate circumstanțele în care a fost omorâtă femeia.