Un angajat al Poliției de Frontieră a murit în această dimineață la spital, după ce noaptea trecută a fost luat de o ambulanță la locul de muncă. Bărbatul era tată a trei fetițe.

Solicitată telefonic, Raisa Novițchi, ofițerul de presă al PF, a declarat pentru Deschide.MD că noaptea trecută, în jurul orei 01:35, polițistului i s-a făcut rău în timp ce se afla la muncă și a fost preluat de o ambulanță.

„Polițistul de frontieră, în vârstă de 44 de ani, activa în cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sculeni de mai bine de 9 ani. Colegii săi au solicitat noaptea trecută intervenția unei ambulanțe la fața locului, după ce acestuia i s-a făcut rău. Însă, din nefericire, medicii nu i-au putut salvat viața, iar în această dimineață, în jurul orei 07:20, au anunțat că polițistul a decedat la spital. Urmează să se stabilească toate circumstanțele, dar și cauza exactă a decesului ”, ne-a spus Novițchi.

Surse din teritoriu, sub protecția anonimatului,  susțin că agentul principal din cadrul SPF Sculeni,  a fost înlăturat noaptea trecută de la exercitarea atribuțiilor de serviciu, după ce a acuzat insuficiență respiratorie și frisoane. Potrivit medicilor de la Spitalul raional Ungheni, bărbatul ar fi fost diagnosticat cu o patologie cardiacă. 

Vcitima era tată a trei fetițe, dintre care cea mai mare are 12 ani.