O groapă pe șosea au fost cauza unui accident soldat cu două automobile făcute zob și șase persoane rănite. Coliziunea a avut loc astăzi, în jurul orei 11:40, la intrarea în localitatea Nicolaevca din raionul Florești.

Solicitată telefonic, Ina Moscalciuc, ofițerul de presă al IP Florești, a declarat pentru Deschide. MD că în accident au fost implicate două automobile de marca Renault Scenic și Opel Omega, iar accidentul ar fi avut loc după ce șoferul unuia dintre cele două mașini a încercat să ocolească o groapă.

„Șoferul automobilului Renault, un bărbat în vârstă de 53 de ani, a ocolit o groapă de pe carosabil, iar în rezultatul manevrei s-a ciocnit frontal cu automobilul Opel care venea din partea opusă. În primul automobil era șoferul și un pasager, iar cel de al doilea automobil era condus de un bărbat în vârstă de 24 de ani și avea ca pasageri încă cinci persoane cu vârste de 10, 18, 19, 37, și respectiv 49 ani, toți locuitori ai satului Slobozia-Chișcăreni, din raionul Sângerei”, ne-a spus Moscalciuc.

Reprezentatul IP Sângerei ne-a mai spus că în urma impactului, două persoane au avut nevoie de intervenția medicilor, iar celelalte s-au ales cu traumatisme ușoare.