Un tată și fiul său, ambii în stare ebrietate, au fost reținuți, după ce tractorul cu care se deplasau a fost tras pe dreapta, iar în remorca acestuia polițiștii au găsit un cadavru. Incidentul a avut loc ieri, în jurul orei 16:00, în localitatea Chircăiești, din raionul Căușeni.

Potrivit unor surse din cadrul IP Căușeni, un echipaj de poliție care se afla în misiune de serviciu a tras pe dreapta un tractor confecționat artizanal, pentru verificări, însă în remorca acestuia au găsit cadavrul unui bărbat în vârstă de 34 de ani, cu multiple semne de violentă.

„Cele două persoane care se aflau în tractor, un bărbat în vârstă de 57 de ani și fiul său în vârstă de 34 de ani, se duceau să îngroape cadavrul victimei, când au fost găsiți de polițiști. Ulterior, s-a stabilit că cei doi, împreună cu victima și încă o persoană, au consumat împreună alcool, iar între ei s-a iscat o ceartă care a culminat cu o crimă. Bărbatul în vârstă de 57 de ani a luat o rangă metalică și i-a aplicat mai multe lovituri victimei, în urma cărora acesta a decedat. Agresorul împreună cu fiul său au pus cadavrul în remorca tractorului și s-au pornit să-l îngroape într-o margine de sat”, ne-a spus sursa.

Cele două persoane au fost reținute pentru 72 de ore, iar pe numele lor a fost pornită o cauză penală. Polițiștii idn Căușeni cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care a afost comisă crima, iar dacă vinovăția acestora va fi dovedită, aceștia riscă de la 15 la 20 de ani de pușcărie sau detenție pe viață.