Un automobil a fost proiectat într-un șanț după ce s-a ciocnit frontal cu un microbuz. Accidentul a avut loc în această dimineață, în apropiere de localitatea Bursuc, din raionul Nisporeni.

UPDATE // 11:13 // Potrivit datelor IGP, accidentul s-a prudos între două autovehicole de model Mercedes Sprinter și Dacia Logan, la volanul carora se aflau doi bărbați în vârstă de 46 și 31 de ani. În urma accidentului rutier, ambii șoferi, dar și un pasager au transportați cu diverse traumatisme la spitalul din Nisporeni.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Nina Mereacre, ofițerul de presă al IGP, a declarat pentru Deschide.MD că la fața locului s-au deplasat polițiștii, salvatorii, dar și o ambulanță, însă la această oră nu dispune de mai multe informații despre accident.

Din imaginea suprinsă de un alt șofer implicat în trafic, pe care a pustat-o pe o rețea de socializare, se vede că accidentul a afost unul destul de violent. În urma impactului, microbuzul avariat a rămas blocat pe traseu, iar automobilul a fost proiectat într-un șanț.

Martorul ocular susține că sunt și victime.