O femeie a fost lovită azi-dimineață, la Florești, de un șofer care a părăsit locul accidentului. Poliția a constatat ulterior că era băut.

UPDATE // 11:23// Potrivit unui comunicaty al Inspectoratului Național de Patrulare,femeia a decedat în scurt timp la spital, din cauza traumelor primite.

„Fiind testat cu aparatul alcoolscopic, în aerul expirat de acesta a fost depistat 0, 82 mg/l. Femeia era îmbrăcată în vestă reflectorizantă și se afla pe marginea carosabilului, dar asta nu l-a împiedicat pe bărbatul în stare de ebrietate să o tamponeze și să fugă. El și-a recunoscut vina. Fiind întrebat de ce a părăsit locul accidentului și nu a acordat ajutor pietonului, chemând serviciile competente, acesta a declarat că s-a speriat de fapta comisă”, scrie în comunicat.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Reprezentanții poliției locale, ne-au comunicat că victima accidentului este o femeie în vârstă de 59 de ani, care a fost lovită de un automobil de marca Opel Zamfira, în timp ce mătura strada. Victima a fost transportată la spital în stare gravă.  

„ La volanul mașinii Opel Zafira se afla un bărbat de 44 de ani. După impact, șoferul a fugit de la fața locului. A fost depistat însă în scurt timp, la domiciliu. Acesta era în stare de ebrietate”, ne-au comunicat reprezentanții IP Florești. 

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore, iar pe numele său a fost pornit un proces penal.