A intrat într-un bloc de locuințe împreună cu mai mulți locatari, a urcat cu ascensorul până la ultimul etaj și s-a aruncat în gol de la balconul comun. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 35 de ani, care aseară a fost găsit mort în fața unui bloc de locuințe, din Chișinău.

Martorii oculari au declarat pentru Deschide.MD că aseară, în jurul orei 20:50, bărbatul, care nu locuiește în blocul cu pricina, a intrat în clădire, iar mai apoi s-a aruncat în gol de la unul din etajele superioare.
 
Solicitată telefonic, Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru Deschide.MD că tragedia a avut loc pe strada Ginta Latina, din sectorul Ciocana, al capitalei, iar bărbatul s-ar fi aflat la evidența medicului psihiatru.
 
„La fața locului s-a stabilit că victima este un bărbat în vârstă de 34 de ani s-ar fi aruncat în gol de pe acoperișul blocului cu 13 etaje. În urma impactului cu solul acesta a decedat, iar echipajul medical, solicitat la fața locului, nu au putut decât să constate decesul. Bărbatul nu locuiael nu locuia în acel bloc și se afla la evidența medicului psihiatru”, ne-a spus Stati.
 
Stati a mai menționat că este vorba despre un caz de suicid, iar oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs tragedia, dar și ce l-a făcut pe bărbat să regurgă la acest gest disperat.