Tragedie într-o familie din orașul Fălești, după ce copilul acestora a plecat la joacă, dar nu s-a mai întors. Micuțul a fost găsit a doua zi mort lângă un baraj al răului Răut.

Potrivit poliției locale, sâmbătă, în jurul orei 19:00, oamenii legii au fost alertați despre faptul că pe malul râului Răut au fost găsite abandonate hăinuțele unui copil, iar peste patru ore, la poliție a sunat un bărbat care a anunțat despre dispariția fiului său.
 
„Bărbatul în vârstă de 29 de ani a sunat la poliție și a comunicat că fiul său, în vârstă de 8 anișori, ar fi plecat la joacă, dar nu s-a mai întors. Bărbatului i-au fost prezentate hăinuțele găsite pe malul râului Răut, iar acesta le-a recunoscut ca fiind ale fiului său. Ulterior, a doua zi, duminică, 16 iunie, în urma măsurilor intreprinse de către salvatori în râul Răut, lângă un baraj a fost depistat cadavrul copilului fără semne de moarte violentă”, ne-a spus un reprezentat al Ip Florești.
Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia. Totodată, este de menționat că în weekend-ul trecut, în bazinele și râurile din Republica Moldova, au fost înregistrate 5 cazuri de înec.