Trei mașini au fost avariate, după ce un șofer a intrat cu automobilul pe contrasens. Accidentul a avut loc cu puțin timp în urmă la intrarea în orașul Ialoveni.

UPDATE // 13:01// Solicitată telefonic, Mariana Bețivu, purtătorul de cuvânt al IGP, a declarat pentru Deschide.MD că în accident au fost implicate trei automobile de marca Volkswagen POLO, Dacia Duster, dar și un Renault Megane. Vinovat de accident se face șoferul automobilului Volkswagen care se deplasa pe contrasens.

„Șoferul automobilului Volkswagen, un bărbat în vârstă de 75 de ani, din motive necunoscute încă, se deplasa pe contrasens când s-a izbit cu automobilul într-o mașină de teren de marca Dacia Duster. Ulterior, Volkswagen-ul a fost proiectat într-un Renault Megane. În urma impactului, cele trei automobile au fost avariate, iar șoferul Volkswagen-ului a fost transportat la spital cu mai multe traumatisme. Acesta a fost diagnosticat cu o fractură la picior și posibil o fractură a coloanei vertebrale. Niciunul dintre șoferii automobilelor implicate în accident nu consumaseră alcool”, ne-a spus Bețivu.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Momentul când șoferul, care s-ar face vinovat de accident, se deplasa pe banda de circulație cu sens opus, dar și momentul impactului, a fost surprins de un alt șofer implicat în trafic. Ultimul a postat imaginile pe o rețea de socializare.

( ATENȚIE, limbaj licențioas!)

sursa video: Facebook.COM // Curdoglo Iulian

Într-o altă înregistrare video, surprinsă de un alt șofer, se vede că după accident în zonă s-au creat ambuteiaje, iar la fața locului a intervenit o autospecială a pompierilor, o ambulanță și poliția.

sursa video: Facebook.COM // Valerian Pasat

Știrea se actualizează