Tragedie într-o familie din raionul Hâncești, după ce unul dintre cei trei copii ai acestora, a fost găsit mort în casă de către tatăl vitreg. Cadavrul copilului se afla în frigider.

Tragedia a avut loc aseară, în jurul orei 23:00, în localitatea Buțeni, din raionul Hâncești, iar victima s-a dovedit a fi un băiețel în vârstă de 9 anișori.

Tatăl său vitreg, un bărbat în vârstă de 38 de ani, a venit acasă și l-a găsit pe copil mort, în timp frații săi mai mici, de 2 și respectiv 4 anișori, dormeau în altă cameră.

„Bărbatul le-a spus polițiștilor că cei trei minori au rămas fără supraveghere, iar când a revenit acasă și a găsit ușa încuiată, el a intrat în casă pe fereastră. Acesta a văzut că ușa frigiderului era întredeschisă, iar în interior l-a găsit pe băiatul de 9 anișori mort. Ceilalți doi copii dormeau în altă cameră”, ne-a spus un reprezentat al IP Hâncești.

Trupul neînsuflețit al copilului se afla într-un frigider defect, de model „Dnepr”, iar pe suprafața cadavrului nu au fost găsite urme de moarte violentă. Nu se cunoaște cum a ajuns copilul în frigider.

Preliminar, s-a stabilit că moartea băiețelului ar fi survenit  în urma unei asfixii cu aer confinat (cu conținut scăzut de oxigen).

Cadavrul micuțului urmează să fie supus mai multor expertize medico-legale pentru a fi stabilite cauzele exacte ale decesului