UPDATE 18.20 // Parlamentul Republicii Moldova ar fi minat. Serviciile Bombteh au sosit la fața locului pentru a examina incinta. Un șef din cadrul carabinierilor a rugat mulțimea care s-a adunat să facă cinci pași în spate.

UPDATE 17.45 // Andrei Năstase face apel către președintele Igor Dodon să convingă PSRM să facă o alianță cu ACUM care va duce la dezoligarhizarea țării.

UPDATE 17.41 // Andrei Năstase îndeamnă manifestanții să meargă acasă spunând că „va veni vremea ca să protestăm, dar azi mergeți acasă”

UPDATE 17.33 // Maia Sandu într-o intervenție live pe Facebook spune că manifestanții din fața Parlamentului  „strigă sloganele lui Plahotniuc” pentru a-i intimida. Ea din nou a îndemnat cetățenii să stea departe de clădirea Legislativului

UPDATE // Deputatul Andrei Năstase califică această acțiune ca fiind o lovitură de stat

UPDATE // Președintele PPDA, Andrei Năstase, declară că protestul din fața Parlamentului este „o nouă lovitură de stat, pusă la cale de Vlad Plahotniuc”. În cadrul unei intervenții live pe pagina sa de Facebook, Năstase spune că protestatarii din fața Legislativului ar fi cei care au vandalizat clădirea în urma protestelor din 7 aprilie 2009.

UPDATE // Manifestanții au încercuit clădirea Parlamentului. În același timp, Andrei Năstase a ieșit în fața clăldirii Legislativului și spune că sunt doar o mână de oameni.

UPDATE // Simpatizanții PDM au trecut prin spatele clădirii Guvernului și se îndreaptă spre clădirea Parlamentului

UPDATE // Grupul de persoane care s-a adunat la cercul giratoriu de la Gaudeamus se îndreaptă spre Piața Marii Adunări Naționale

Grupuri de oameni au fost observate în mai multe locații din Capitală. După mesajele afișate pe pancartele pe care le au, se înțelege că sunt simpatizanți ai Partidului Democrați: „Nu anticipate, vrem stabilitate”, „Maia Sandu și Andrei, trădătorii nației”, scandează manifestanții.

Zeci de persoane au fost observate la cinematograful Gaudeamus. Zona este supravegheată de cordoane ale poliției. Același lucru se întâmplă și în zona hotelului Chișinău.