Liderul PPDA, Andrei Năstase, acuză reprezentanții PSRM că trag de timp și refuză o întâlnire cu Blocul „ACUM”, pentru a pune la punct o eventuală majoritate parlamentară.

„Am solicitat în permanență de la PSRM și de la președintele Dodon să facă, la fel ca noi, un angajament public ferm că nu vor face cu PD niciun fel aranjament de alianță, coaliție sau alegeri anticipate. În timp ce alții trăgeau de timp, noi am stat ore întregi singuri, în sălile Parlamentului, așteptându-i pe socialiști la discuții, așa cum am făcut și astăzi, în cel din urmă ceas”, a scris acesta pe Facebook.

Năstase lasă să se înțeleagă că PSRM și PD s-ar fi înțeles deja.

„Iată că, după doar o singură întâlnire făcută publică cu PD, suntem înștiințați că astăzi vom afla care va fi viitorul Moldovei și al oamenilor săi! Vom afla astăzi ce-și doresc socialiștii și președintele Dodon”, a subliniat liderul PPDA.

Deputatul mai scrie că astpzi se va afla ce-și doresc socialiștii și președintele Dodon - „își doresc ce-și doresc cetățenii sau ceea ce-și dorește Plahotniuc în detrimentul lor - puterea absolută, libertatea, iar astea înseamnă conservarea corupției, cresterea sărăciei și a exodului. Iar pentru toate astea este gata pentru orice formă de violență”.