Un bărbat se zbate între viață și moarte, după ce ieri s-a luat la ceartă cu un vecin din cauza unui loc de parcare din proximitatea unui bloc de locuințe din municipiul Bălți.

Eugenia Molceanov, ofierul de presă al IP Bălți, a declarat pentru Deschide.MD că în seara zilei de ieri, 6 iunie, în jurul orei 19:30, soția unui bărbat a sunat la poliție și a comunicat că soțul său a fost înjunghiat de către un vecin.

„La fața locului s-a deplasat grupul operativ din cadrul Ip Bălți, care a stabilit că victima este un bărbat în vârstă de 30 de ani, care, după ce a intrat într-un conflict cu un vecin de al său, în vârstă de 47 de ani, a fost lovit în abdomen cu un obiect ascuțit. Soția victimei le-a spus polițiștilor că vecinul l-ar fi lovit cu un cuțit, iar conflictul dintre cei doi este unul mai vechi și ar fi pornit de la un loc de parcare”, susține Molceanov.

Molceanov ne-a mai spus că, în urma incidentului, bărbatul de 30 de ani a fost transportat în stare gravă la Spitalul Municipal Bălți, unde a fost internat în Secția Reanimare, iar agresorul este căutat de poliție.

Pe acest caz a fost inițiat un proces penal, iar oamenii legii cercetează toate circumstanțele în care s-a produs incidenul.