Administrația unui restaurant din țara noastră a transmis un mesaj original unui hoț care ar fi furat 10 copaci din curtea acestuia în noaptea de 22 mai.

Furtul celor 10 copaci din preajma unui restaurant din ţara noastră s-ar fi întâmplat în noaptea de 22 mai, în jurul orei 02:30. Administraţia localului nu a stat mult pe gânduri şi a venit cu un mesaj pentru infractor.

În locul copacilor furați, au fost instalați niște copaci din carton, pe suprafața cărora au fost lipite foi cu mesajul administrației restaurantului către hoț:

„Un pom sădit pe marginea drumului, nu ne mai aparține doar nouă... Este ceva mai mult, este ca și o fântâna pe care cineva a săpat-o, iar setea pe care ne-o potolim cu toții. Hoţul care s-a oprit în noaptea de 22 mai și a smuls 10 pomi, probabil are și casă, are și curte... mai mult ca probabil - nu moare de foame...

O întrebare la el avem doar: Cum vei putea să te uiți la acești copaci în curtea ta zi de zi? Nu îți vor aminti ei oare de locul de unde i-ai smuls noaptea?Chiar dacă nu vei vedea această postare, te vom surprinde cu alți 50 de pomi saditi din nou. Le vom turna apă în zilele toride și nu vom avea frică că mai poți opri odată în noapte”.

Mai mult, administraţia restaurantului îl îndeamnă pe hoț să planteze alți 10 pomi în locul celor furați, iar banii pentru copaci îi vor fi returnaţi înapoi, a relatat Publika.