Fostul șef al administrației locale din Tiraspol, omul de afaceri Andrei Bezbabcenko, a fost găsit mort într-o localitate din regiunea Odesa, Ucraina.

UPDATE // 11:14 // Preliminar s-a aflat că poliția ucraineană a fost sesizată ieri despre dispariția lui Bezbabcenko de către concubina acestuia. În vila sa din suburbia orașului Odesa, oamenii legii au găsit mai multe urme de sânge, iar la o distanță de aproximativ 5 km de vila acestuia, într-o clădire abandonată a fost depistat cadavrul fostului așa zis funcționar de la Tiraspol.Presa ucraineană scrie că trupul neînsuflețit al lui Bezbabcenko a fost găsit într-o clădire abandonată din localitatea Vapniarka, iar pe suprafața cadavrului au fost depistate mai multe semne de moarte violentă.

 Alături de cadavru era o mașină de marca Infiniti cu plăcuțe de înmatriculare din stânga Nistrului, iar acesta era sprijinit de un perete al clădirii și avea mâinile legate.

Andrei Bezbabcenko, în vârstă de 55  de ani, în perioada 5 aprilie 2004 - 24 ianuarie 2012, a fost director al Companiei de Construcții de Investiții Tiraspol LLC, iar în 2005 a fost ales în Consiliul Municipal Tiraspol

În data de 24 ianuarie 2012 a fost numit șef al așa zisei Administrației de Stat din Tiraspol, iar la 28 septembrie 2016, a demisionat, așa cum a decis să candideze în echipa electorală Evgheni Șevciuk.

Poliția din Ucraina a pornit pe acest caz un dosar penal pentru omor.