Un bărbat a fost împușcat noaptea trecută în abdomen, la o bază de odihnă din Vadul lui Vodă, unde se afla la sărbătorirea unei zile de naștere. Cel care a tras s-a făcut nevăzut înainte de sosirea poliției.

Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat telefonic pentru Deschide.MD că victima este un bărbat în vârstă de 53 de ani. Acesta a fost adus de urgență la spitalul Sfânta Treime din capitală, după ce a fost împușcat în abdomen, de către un alt bărbat cu o armă de model necunoscut.

„Bărbatul a fost adus la spital cu plagă penetrantă în regiunea abdomenului, fiindu-i afectat intestinul subțire, iar medicul a alertat poliția. La fața locului s-a deplasat grupul operativ din cadrul IP Ciocana, unde au stabilit că victima se afla la ziua de naștere a unui tânăr în vârstă de 29 de ani. Unul dintre cei prezenți la petrecere, un bărbat învârstă de 51 de ani, ar fi încercat să tragă în aer dintr-un model de armă neidentificat încă, însă nu i-a reușit, ulterior mecanismul s-a declanșat, iar glontele a fost proiectat în abdomenul bărbatului de 53 de ani”, ne-a spus Stati.

Când a ajuns poliția la fața locului, pistolarul ar fi fost plecat, însă oamenii legii au pornit o cauză penală pentru tentativă de omor și urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs incidentul.