O adolescentă și-a dat iubitul pe mâna poliției, după ce acesta ar fi violat-o într-o pădure în care s-au plimbat mai bine de două ore și au băut bere. Cazul a avut loc ieri-seara, în localitatea Dolna, din raionul Strășeni.

Potrivit poliției din Strășeni, fata în vârstă de 18 ani, le-a povestit oamenilor legii că aseară, în jurul orei 19:30, în timp ce se afla în ospeție la o prietenă din localitatea Micleușeni, Strășeni, a fost telefonată de către fostul iubit. Acesta i-a propus să se vadă, iar ea acceptat.

Cei doi, au mers cu un taxi din localitatea Micleușeni spre localitatea Dolna, din același raion, unde s-au plimbat în doi printr-o pădure din marginea satului.

Victima le-ar fi spus oamenilor legii, că în cele două ore petrecute împreună în pădure, după ce au consumat bere, fostul iubit ar fi întreținut cu ea relații sexuale împotriva voinței sale.

„Fata a reușit să fugă de la fostul iubit și a anunțat poliția despre faptul că ar fi fost violată de către acesta. În prezent, se interprind toate măsurile de rigoare, pentru a stabili locul aflării suspectului și reținerea acestuia”, ne-a comunicat o sursă din carul poliției locale.

IP Strășeni a pornit pe acest caz un proces penal și urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs incidentul.