L-au salvat o dată de la moarte, însă în dimineața zilei de ieri i-au găsit trupul neînsuflețit în podul casei. Este vorba despre doi părinți care și-au găsit mezinul, un tânăr în vârstă de 24 de ani, spânzurat în podul casei din localitatea Tochile, raionul Călărași.

Cristina Vicol, ofițerul de presă al IP Călărași, a declarat telefonic pentru Deschide.MD că părinții tânărului au allertat poliția, după ce miercuri, 15 mai, în jurul orei 10:20, l-au găsit pe acesta spânzurat cu o funie în podul casei.

„La fața locului s-a deplasat grupul operativ din cadrul Călărași și medicul legist pentru a documenta cazul. Pe suprafața cadavrului nu au fost depistate urme de moarte violentă. Tânărul nu a lăsat nici un bilețel de adio, dar nici nu se cunoaște din ce motiv a recurs la acest gest disperat. Anterior acesta a mai avut o tentativă de suicid”, ne-a spus Vicol.

Potrivit oamenilor din localitate, tânărul locuia împreună cu părinții și fratele mai mare. Acesta ar mai fi încercat să-și pună capăt zilelor, după ce și-a tăiat venele de la mână, însă a fost salvat de părinți.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.