Un adolescent și-a pierdut viața acum nu demult, aruncându-se în gol, prezumptiv de la etajul unui bloc situat în sectorul Buiucani al Capitalei.

Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a confirmat informația pentru Deschide.MD, dar nu ne-a putut oferi mai multe detalii despre acest caz. 

„Este vorba despre un adolescent în vârstă de 16 ani care s-ar fi aruncat de la înălțime, însă încă nu se cunoaște de la care etaj. La fața locului s-a deplasat grupul operativ din cadrul IP Buiucani pentru a stabili toate circumstanțele”, a declarat Stati.

De altă parte, surse apropiate anchetei, dar care au solicitat să le fie păstrat anonimatul, ne-au comunicat că adolescentul  este originar din localitatea Sadâc, raionul Cantemir, dar locuia la niște rude și era elev în clasa 10-a a unui liceu din capitală.

„Preliminar se cunoaște că părinții adolescentului sunt plecați la muncă peste hotare, iar în ultima perioadă acesta s-ar fi aflat într-o stare depresivă și ar fi amenințat de mai multe ori că ar avea intenția să sinucidă”, susține sursa.

Reamintim că, în această dimineață, într-o localitate din raionul Cantemir, o adolescentă în vârstă de 16 ani a fost găsită spânzurată în grădina bunicii sale.

O adolescentă s-a spânzurat în grădina bunicii sale, la Cantemir

sursa foto: ProTV.md