Un bărbat în vârstă de 36 de ani a murit, după ce i-a permis iubitei să-i conducă mașina, chiar dacă aceasta era în stare de ebrietate. Șoferița a pierdut controlul volanului, iar automobilul s-a răsturnat în curtea unei case. Accidentul a avut loc în orașul Dubăsari, se arată într-un comunicat al așa zisului minister al afacerilor interne din stânga Nistrului.

Potrivit comunicatului, proprietarul unui automobil de marca Audi, în vârstă de 36 de ani, a lăsat-o pe iubita sa să conducă automobilul, iar el a urcat pe bancheta din față, ca pasager.

Iubita sa, în vârstă de 33 de ani, fiind în stare de ebrietate, a pierdut controlul volanului într-o intersecție, iar automobilul s-a izbit într-o bordură, apoi s-a răsturnat și a fost proiectat în curtea unei case de locuit.

În urma impactului, proprietarul automobilului a decedat pe loc, iubita sa a ajuns la spital cu o coastă și brațul fracturat, iar un alt pasager în vârstă de 34 de ani, și care se afla pe bancheta din spate, s-a ales doar cu o sperietură zdravănă.

Miliția nistreană a pornit un dosar penal pe acest caz, iar șoferița riscă până la 7 ani de pușcărie.