Au fost găsiți suspecții în cazul bărbatului de la Horăști, găsit mort în propria baie la finele săptămânii trecute, cu mâinile și picioarele legate. Reținerea a fost operată aseară, de ofițerii de investigații ai INI, în comun cu polițiștii și procurorii din Ialoveni.

Autorii omorului de la Horăști, comis la sfârșitul săptămânii trecute, s-au dovedit a fi chiar vecinii victimei, doi tineri în vârstă de 22 de ani, care și-au plănuit din timp acțiunile. 

Cei doi suspecți cunoșteau că bărbatul revenise la începutul săptămânii trecute de la muncă din Germania și au decis să-l jefuiască. Au dat buzna în casa acestuia, însă nu au anticipat că bărbatul ar putea fi acasă.

Bărbatul i-a recunoscut, iar făptașii l-au bătut, l-au legat de mâini și de picioare și l-au lăsat să zacă în baie. După crimă aceștia au încercat să ascundă urmele și au dat foc hainelor în care erau îmbrăcați când a fost comisă crima.

Cadavrul victimei a fost găsit vineri seara. Preliminar, oamenii legii au stabilit că suspecții au reușit să fure, din casa bărbatului omorât, bani în sumă de 700 de lei și 10 euro.

Tinerii au fost arestați pentru 72 de ore. Și-au recunoscut vina, iar pe numele lor a fost pornită o cauză penală pentru omor. Unul dintre ei, anterior a mai fost certat cu legea, iar în 2018 ieșise din pușcărie.

Reamintim că trupul neînsuflețit al bărbatului în vârstă de 50 de ani a fost găsit  în seara de vineri, 19 aprilie, în jurul orei 20:00, în baia casei sale, iar pe suprafața cadavrului erau mai multe urme de moarte violentă, dintre care leziuni în regiunea capului. Bărbatul locuia de unul singur, fiind divorțat.

Crimă la Ialoveni // Cadavrul unui bărbat, găsit în baie legat de mâini și de picioare