Ieri, la Horăști, Ialoveni, un bărbat a fost găsit mort în propria baie. Cadavrul avea mâinile și picioarele legate. Poliția a stabiilit că, la începutul săptămânii curente, victima s-a întors de peste hotare, unde a muncit.

Solicitat telefonic, Pavel Damaschin, șeful IP Ialoveni, a declarat pentru Deschide.MD că, poliția a fost alertată de către vecinii, iar victima este un bărbat în vârstă de 50 de ani, care recent a revenit de la muncă de peste hotare.

„Cadavrul bărbatului a fost găsit în baia casei sale, iar pe suprafața cadavrului erau mai multe urme de moarte violentă, dintre care leziuni în regiunea capului. Acesta avea mâinile și picioarele legate. Preliminar s-a stabilit că bărbatul în vârstă de 50 de ani este divorțat, iar la începutul săptămânii curente acesta a revenit de la muncă de peste hotare. Din casă nu au dispărut lucruri de valoare, dar nici încă nu am stabilit dacă acesta avea careva sume de bani”, susține Damaschin.

Oamenii legii nu au încă nicio persoană suspectă, însă interprind măsuri speciale de identificare și reținere a făptașilor. Cadavrul bărbatului urmează a fi supus unei expertize medico-legală pentru a fi stabilite cu exactitate circumstanțele și cauza decesului.

Cazul bărbatului găsit mort în baie la Ialoveni. Cine sunt suspecții reținuți de INI