Cea de a doua ediție a expoziției „Republica Moldova Prezintă” va avea loc la Brașov, România, în perioada 14 – 16 iunie 2019, iar Camera de Comerț și Industriede la Chișinău îndeamnă agenții economici din stânga Prutului să participe.

Evenimentul va avea loc în Piaţa Sfatului din oraşul Braşov și este o platformă sigură pentru susținerea producătorilor autohtoni și crearea de noi parteneriate cu agenți economici din România.

Braşov este unul dintre cele mai importante, puternice și înfloritoare orașe din economia românească, cifra totală de afaceri fiind de 8,96 de miliarde de euro, mai mult de jumătate revenindu-le companiilor private cu capital străin. Afacerile Braşovului reprezintă 33% din cifra de afaceri totală a României.

La eveniment sunt invitați să participe agenți economici din toate domeniile de activitate, indiferent din ce regiune a R. Moldova provin. Aceștia vor avea posibilitatea să participe și la programul dedicat mediului de afaceri şi investiţiilor în cadrul căruia companiile moldoveneşti vor avea stabilite întâlniri cu antreprenori din România.

Aranjamentele logistice de transport a pasagerilor și a mărfurilor vor fi organizate de către Camera de Comerț și Industrie a R. Moldova.

Doritorii de a participa sunt rugați să transmită cererea de participare până pe 26 aprilie 2019.

Pentru mai multe informații, contactați Direcția Evenimente de Afaceri, Târguri și Expoziții a Camerei de Comerț și Industrie a RM, tel: (022) 210725, 238410, 211442, e-mail: [email protected] ; [email protected]