Un bărbat a alertat poliția, după ce a depistat un cadavru într-o fântână de lângă gospodăria sa. Descoperirea macabră a avut loc ieri, 25 martie, în localitatea Lunga, din raionul Florești.

Liliana Harea, ofițerul de presă al IP Florești, a declarat telefonic pentru Deschide.MD că la fața locului s-a deplasat Grupa Operativă și un medic legist, care au extras din fântână cadavrul aflat în stare de putrefacție.

„Ulterior, s-a stabilit că victima este un tânăr din aceeași localitate, în vârstă de 27 de ani. Acesta a fost recunoscut de către fratele său, după haine. Acesta le-a declarat oamenilor legii că fratele său a plecat de acasă într-o direcție necunoscută, în luna noiembrie a anului trecut, și de atunci nu a dat niciun semn de viață, dar nici rudele nu au anunțat poliția despre dispariția sa”, ne-a declarat Harea.

Reprezentantul IP Florești a mai menționat că, trupul aflat în stare de putrefacție avansată, urmează să fie supus unor mai multor expertize pentru a se stabili cu exactitatea cauza decesului.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care a murit tânărul, dar și cum a ajuns cadavrul acestuia în fântână.