Trei persoane au ajuns la spital, după ce șoferul unui automobil de marca Mercedes, într-o curbă periculoasă, a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal într-un alt automobil care venea din partea opusă. Accidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 09:20, în apropiere de localitatea Peresecina, de pe traseul Orhei - Chișinău.

Potrivit poliției, preliminar, vinovat de accident s-ar face șoferul automobilul Mercedes, un bărbat în vârstă de 36 de ani, originar din localitatea Mndrești, raionul Telenești.

Bărbatul nu a ținut cont de faptul că traseul era un pic umed. Având viteză în curbă, a pierdut controlul volanului, iar automobilul a derapat și a intrat pe contrasens unde s-a ciocnit frontal într-un alt automobil de marca Kia, care se deplasa regulamentar din partea opusă.

În urma impactului, cele două automobile au fost grav avariate, iar trei persoane, doi pasageri din KIA și unul din Mercedes, au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate la Spitalul raional Orhei.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.