Clipe de groază pentru o femeie, după ce concubinul său a bătut-o fără milă, apoi a luat un foarfece cu care i-a tăiat degetul de la picior și i l-a aruncat în sobă. Mama victimei a alertat poliția, după ce a aflat despre chinurile prin care a trecut fiica ei, de la o vecină de a acesteia.

Cazul a avut loc sâmbătă, 23 martie, în localitatea Olănești, din raionul Ștefan Vodă. Victima, o femeie în vârstă de 35 de ani, a consumat băuturi alcoolice împreună cu concubinul său, în vârstă de 53 de ani. Ulterior, între ei s-a iscat un conflict care a culminat cu o bătaie.

Bărbatul a lovit-o pe femei de mai multe ori cu pumnii, picioarele, dar și cu un băț, pe tot corpul, iar mai apoi a luat un foarfece cu care i-a tăiat acesteia degetul cel mare de la picior și l-a aruncat în sobă.

Femeia i-a povestit despre acest caz unei vecine, a doua zi, dis-de-dimineață, iar aceasta a anunțat-o pe mama victimei, care a și alertat imediat poliția.

Silvia Vetcu, ofițerul de presă la IP Ștefan Vodă, a declarat telefonic pentru Deschide.MD că pe cazul dat a fost pornită cauză penală conform art. 201 CP al RM, pentru violență în familie, iar bărbatul a fost reținut pentru 72 ore.

Vetcu a ținut să menționeze că dacă va fi găsit vinovat, acesta ar risca până la 6 ani privațiune de libertate.

Cei doi concubini au împreună doi copii care sunt crescuți de bunica, mama femeii, din motiv că părinții sunt decăzuți din drepturi părintești.