O femeie a alertat poliția, după ce a auzit o împușcătură, iar când a ieșit din casă și-a găsit soțul într-o baltă de sânge în fața ușei garajului din curte. Tragedia a avut loc ieri, în jurul orei 10:30, în localitatea Cuhureștii de Jos, din raionul Florești.

Liliana Harea, ofițerul de presă al IP Florești, a declarat telefonic pentru Deschide.MD că victima este un bărbat în vârstă de 62 de ani, care s-a împușcat dintr-o armă de vânătoare  de model TOZ-BM pe care o deținea legal.

„Soția bărbatului, în timp ce se afla în casă, a auzit o împușcătură, iar când a ieșit și-a văzut soțul mort în fața ușei de la garaj, iar lângă acesta se afla arma de vânătoare. La fața locului s-a deplasat Grupa Operativă din cadrul IP Florești și un medic legist, care au stabilit că bărbatul și-a tras un foc din armă în direcția inimii, iar în urma împușcăturii a decedat”, a precizat Harea.

Preliminar, s-a stabilit că este vorba despre un caz de suicid, iar bărbatul nu a lăsat niciun bilețel de adio. Soția victimei a declarat oamenilor legii că bărbatul ar fi aflat recent despre faptul că suferea de o boală incurabilă.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia, dar și motivele exacte care l-au făcut pe bărbat să recurgă la acest gest disperat.