O femeie a fost reținută de oamenii legii, după ce și-ar fi înjunghiat mortal soțul în inimă cu un cuțit de bucătărie. Crima a avut loc în seara zilei de ieri, 24 martie, în jurul orei 20:35, în localitatea Tănătari, din raionul Căușeni.

Bărbatul în vârstă de 44 de ani a venit aseară  în stare de ebrietate avansată, iar din această cauză, între el și soție s-a iscat un conflict care a culminat cu o crimă.

Femeia a luat un cuțit de bucătărie și l-a înjunghiat pe bărbat în inimă, după care a solicitat intervenția unei ambulanțe. Ajunși la fața locului, din nefericire, medicii nu au putut decât să constate decesul bărbatului și au anunțat poliția.

Potrivit Silvei Vetcu, ofițerul de presă al IP Căușeni, polițiștii au reținut-o pentru 72 de ore pe soția decedatului, o femeie în vârstă de 36 de ani, iar pe numele său a fost intentată o cauză penală pentru omor.

Vetcu a mai adăugat că cei doi soți creșteau împreună 4 copii, dintre care unul în vârstă de 20 ani și ceilalți minori. Cel mai mic are 4 anișori. La momentul comiterii infracțiunii nimeni nu se afla în casă înafară de cei implicați.

Actualmente copiii primesc consiliere psihologică, inclusiv se întreprind măsuri în vederea stabilirii tutelei.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs crima.