Meciul dintre naționalele de fotbal ale R. Moldova și Franței poate stârni curiozitate și printre femeile car sunt mai puțin microbiste dacă am trece în revistă câteva detalii pe interesul lor.

Dacă doamnele se întreabă cum se face că naționala care este campioană mondială în exercițiu a venit să joace la Chișinău, răspunsul e destul de simplu.

„Cocoșii galici” au venit să joace în R. Moldova în urma unei trageri la sorți care a avut loc în luna decembrie a anului trecut și norocul ( sau ghinionul, depinde de cum ne plasăm de partea fotbalului ) a făcut ca fotbaliștii moldoveni să îi întâlneacă, printre alții, și pe cei care au fost încoronați cu titlul de campioni ai lumii.

Doamnele ar mai trebui să știe că partida se încheie la ora 23 și 30 de minute, deci pot calcula cu exactitate timpul aproximativ în care soții lor ar trebui să fie acasă de la stadion.

Totuși, domnii nu ar trebui certați prea tare dacă considerați că au ajuns prea târziu, deoarece, până la ora 00.30, sunt operate modificări în circulația transportului public care traversează bulevardul Dacia, în perimetrul str. Burebista – bd. Cuza – Vodă.

Un alt lucru curios pe înțelesul femeilor, este faptul că unul dintre fotbaliștii care vor evolua în această seară pe stadionul Zimbru este și cel mai bine plătit sportiv francez, cu venituri totale de 33 milioane euro. Doamnele ar trebui să știe totuși că jucătorul francez este căsătorit din 2017 cu Erika Choperena și are un copil.

O imaginea cu un alt membru al echipei franceze - Kylian Mbappé - a făcut înconjorul facebook-lui moldovenesc. Cu siguranță multor reprezentante ale sexului le-au sărit în ochi sigla cunoscului brand Louis Vuitton de pe geanta fotbalistului. Pe site-ul oficial al casei de modă, o asemenea piesă costă circa 2700 de euro. 

Amintim că naționalele R. Moldova și Franței vor juca în această seară o partidă care va conta pentru preliminariile Campionatului European din 2020.

Meciul va avea loc la Stadionul Zimbru, cu începere de la ora 21:45.