Marina Tauber, din fracțiunea Partidului ȘOR, i-a fost discipolă unuia dintre deputații blocului ACUM – Lilian Carp. După ce blonda a făcut show-uri, astăzi, în Parlament, fostul ei profesor a declarat că-i pare rău că Tauber „a degradat în halul în care este".

„Eu cunosc un loc foarte bun pentru Marina Tauber. Eu regret, că fata asta a degradat în halul care este, fiindcă o cunosc de foarte mult timp, fiindu-i și profesor. Cel mai bun loc pentru ea este la pușcărie, după bunul merit; ea este în raportul Kroll, este implicată în delapidarea sistemului bancar și acolo va fi în siguranță", a declarat Lilian Carp. 

Rugat să precizeze dacă i-a predat lui Tauber, Carp a spus: „Din nefericire, a fost, la „fără frecvență"... Dar eu cred că prea multă atenție îi acordăm acestei penale, care trebuie să facă pușcărie, în loc să stea în Parlamentul Republicii Moldova, alături de Șor".

Marina Tauber s-a dat astăzi în spectacol venind cu un parasolar la ședința Legislativului, pe care l-a îndreptat spre blocul ACUM, menționând că astfel se protejează de mercurul cu care ar fi fost infectat Andrei Năstase.

Detalii: VIDEO // Imaginea zilei din Parlament. Marina Tauber, cu parasolarul anti-Năstase la ședință