O femeie ar fi fost lovită de o mașină de poliție. Incidentul a avut loc în jurul orei 15:00, pe strada Cuza Vodă din Capitală. Din imaginile postate pe o rețea socială se vede cum femeia a fost doborâtă la pământ. Aceasta trecând strada neregulamentar.

Nu se cunoaște deocamdată ce leziuni a primit victima, însă potrivit comentariilor, ambulanța urmează să ajungă la fața locului.

La scurt timp, Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău, a venit cu un comunicat de precizare în care se spune că mașina aparținea Inspectoratului de Poliție Botanica.

„Imediat la fața locului s-a deplasat un echipaj al Secţiei supravheghere transport şi circulaţie rutieră din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Astfel, poliţiştii au stabilit că, automobilul de model “Dacia”, condus de un bărbat în vârstă de 29 ani, în timp ce se deplasa regulamentar la culoarea verde a semaforului, a tamponat o tânără. În urma impactului, minora de 17 ani a fost transportată de un echipaj medical la Centru Mamei și a Copilului, pentru îngrijiri medicale. La moment forțele de ordine stabilesc toate circumstanțele producerii accidentului rutier”, se spune în comunicatul de presă.