Clipe de groază pentru o minoră dintr-o lolcalitate din raionul Telenești, după ce a fost violată de iubitul mamei sale, care-și asumase de ceva timp rolul de tată vitreg.

Fetița în vârstă de 13 ani i-a povestit mamei sale despre coșmarul prin care a trecut, iar femeia a sesizat poliția. Aceasta i-ar fi declarat mamei ale că în perioada de timp decembrie 2018 - martie 2019, a fost ademenită de tatăl vitreg, un bărbat în vârstă de 42 de ani cu care concubina mama sa, într-un șopron din gospodăria acestora unde a fost abuzată sexual.

Vasile Ciubotaru, șeful Procuraturii Telenești, a declarat pentru Deschide.MD că, după ce mama fetiței a sesizat autoritățile, pe acest caz a fost pornit un dosar penal, iar ieri, presupusul agresorul a fost reținut pentru 72 de ore.

„Fetița urmează să fie dusă într-un Centru deplasament, unde i se va acorda asistență psihologică specială pentru a putea comunica cu ea despre acest caz. În prezent cercetăm materailul probatoriu pentru a stabili toate circumstanțele, iar dacă vinovăția bănuitului va fi demonstrată, acesta riscă o pedeapsă cu închisoare de la 20 de ani sau detenție pe viață”, ne-a spus Ciubotaru.

Bărbatul anterior a fost condamnat pentru furt, iar după ce și-a ispășit pedeapsa a început o relație cu mama victimei, cu care locuia în concubinaj.

Femeia are doi copii din prima căsătorie, unul dintre care este fetița, iar cu bărbatul reținut are un copil de numai un anișor.