O femeie dispărută de acasă de aproape o săptămână, a fost găsită moartă într-o fântână. Descoperirea macabră a avut loc ieri, în jurul orei 18:35, în localitatea Șuri, din raionul Drochia.

Liliana Harea, ofițerul de presă al IP Drochia, a declarat telefonic pentru Deschide.MD că ieri, oamenii legii au fost alertați de către un bărbat despre faptul că, într-o fântână din apropierea unei livezi din localitate, s-ar afla cadavrul unei persoane.

„La fața locului s-a deplasat Grupa Operativă din cadrul IP Drochia, dar și salvatorii, care au scos cadavrul din fântână. Vicitma s-a dovedit a fi o femeie în vârstă de 44 de ani, din aceeași localitate. Preliminar, pe suprafața cadavrului, medicii legiști nu au depistat semne de moarte violentă”, a menționat Harea.

Femeia locuia în concubinaj cu un bărbat de 40 de ani. Aceasta ar fi plecat de acasă pe data de 12 martie și nu s-a mai întors.

Oamenii legii au inițiat un proces penal pe acest caz și urmează să stabilească toate circumstanțele în care a decedat femeia.