Creative & Bright, reseller exclusiv al programului Process Communication Model® (PCM) în Republica Moldova, și una dintre principalele companii de training și consultanță din România, a lansat primul birou la Chișinău, într-un eveniment exclusivist care l-a avut ca invitat special pe Dumitru Prunariu, primul român care a zburat în spațiul cosmic.

Process Communication Model® (https://creativebright.ro/pcm/) este cel mai important instrument de team management bazat pe comportamentul uman, aplicat de NASA în selecția și pregătirea echipelor de astronauți. 

Acest program este potrivit pentru companii cu peste 50 de angajați și este soluția pentru echipe demotivate în care apar tot mai des conflicte și lupte de poziții; echipe care nu performează, sunt fragmentate, stresate și nu colaborează, sau pentru nevoi punctuale cum ar fi creșterea abilităților de vânzare ale echipei sau creșterea eficienței la nivel de customer service”, declară Dana Tudor Tănase reseller exclusiv PCM® pentru Republica Moldova și fondator Creative & Bright. 

Implementarea programului într-o companie are cinci etape – identificarea celor 6 tipuri de personalitate Empatic, Perseverent, Promotor, Imaginator, Gânditor, Rebel și punctele forte ale fiecăreia; descoperirea și discutarea profilului individual și al profilului de echipă; identificarea nevoilor psihologice și factorii de motivare pentru fiecare tip de personalitate; manifestarea stresului și rezolvarea conflictelor pentru fiecare profil și matematica relațiilor: formula logică în care putem înțelege emoțiile și nevoile celor din jur, pornind de la comportamentele observabile.

Programul PCM® a fost lansat printr-un eveniment exclusivist, conferința ‚Stay Tuned in HR & Business’, la care au participat peste 70 de lideri de top din management și resurse umane, la hotelul Radisson Blu din Chișinău, un eveniment care a debutat cu un key note speech al lui Dumitru Prunariu, primul cosmonaut român care a zburat în spațiul cosmic și care a participat la misiunea Soiuz 40 din cadrul programului spațial „Intercosmos”.

Evenimentul a fost susținut de parteneri de business American Chamber of Commerce in Moldova, Foreign Investors Association in the Republic of Moldova, Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova și de parteneri media Deschide.md, Diez, Moldova.org, Jurnalul.md.

Creative & Bright este o companie de consultanță în business având capital românesc este specializată în crearea și implementarea unor programe ample de wellbeing, teambuilding și training. Clienții companiei sunt companii multinaționale din domenii precum finance-banking, FMCG, IT&C, Aututomotive, Agro, Pharma.