Un tânăr dat dispărut la sfârșitul lunii ianuarie a fost găsit fără viață Cadavrul acestuia a fost descoperit ieri de un trecător, în jurul orei 16:20, în apele lacului Ghidighici.

Bărbatul a sunat la poliție și a anunțat despre faptul că a descoperit un cadavru în apele lacului, iar la fața locului s-a deplasat Grupa Operativă din cadrul IP Buiucani, dar și un medic legist, care, după examinarea cadavrului, au stabilit că pe suprafața acestuia nu sunt urme de moarte violentă.

Șeful IP Buiucani, Alexei Grosu, a declarat telefonic pentru Deschide.MD că este vorba despre un tânăr în vârstă de 22 de ani, care anterior fusese dat dispărut de către părinți.

„Tânărul, fiind unicul copil al familiei, locuia cu chirie într-un apartament din orășelul Durlești, în apropiere de părinți. Câteva zile în urmă, părinții tânărului ne-au comunicat că acesta a dispărut de acasă în data de 29 ianuarie și nu mai dat niciun semn de viață, iar ieri tânărul a fost găsit înecat în lacul Ghidighici”, susține Grosu.

Preliminar, polițiștii au stabilit că ar fi vorba despre un caz de suicid, după ce tânărul a lăsat în aparatamentul în care locuia un bilețel de adio în care era scris: „Nu mă căutați, sunt departe”.

Cazul este investigat de către polițiștii de la IP Buiucani, iar aceștia urmează să stabilească motivele  care l-au făcut să-și pună capăt  zilelor.