Doi cetățeni moldoveni au ajuns la spital în Germania după ce un microbus s-a izbit într-un camion, parcat neregulamentar. Reprezentanții companiei de transport din Moldova, cărei aparține microbusul, au declarat pentru Deschide.MD că cele două persoane care se aflau în salon, au avut nevoie de ajutor medical. Șoferul a fost accidentat la cap, iar pasagerul a fost operat la picior - ambii au câte 38 de ani.

Potrivit surselor mass-media din Germania, accidentul a avut loc la data de 1 martie către ora 5-00 în apropierea orașului Dornstadt. Bărbații se deplasau în direcția orașului Stuttgart și nu au observat un camion parcat neregulamentar, izbindu-se în remorca acestuia.

Un alt autovehicul ce se deplasa în spatele microbusului nu a reușit să frâneze și a lovit în spate mașina în care se aflau cei doi cetateni moldovenii. Urmare a carambului șoferul și pasagerul au avut nevoie de ajutorul salvatorilor care au intervenit pentru descarcerare și transportarea lor la spital.

Nu vă pot oferi multe detalii, pentru că nici noi nu cunoaștem multe. Din câte știu, mai tare a avut de suferit pasagerul. El a fost operat la picior, iar șoferul a fost pălit la cap. Am fost informați că viața lor se află în afara oricărui pericol”, a declarat Vladimir, reprezentantul companiei de transport.

Potrivit poliției, prejudiciul creat se ridică la 59 mii de euro.