O persoană necunoscută a anunțat în această dimineață poliția din Florești despre faptul că a găsit un cadavru cu semne de moarte violentă, în apropierea unor garaje. Preliminar, la fața locului s-a stabilit că este vorba despre un bărbat cu vârsta cuprinsă între 30 și 35 de ani care avea o plagă tăiată în regiunea gâtului.

Solicitată telefonic, Liliana Harea, ofițerul de presă al IP Florești, ne-a comunicat că pe acest caz a fost pornit un proces penal pentu omor, dar nu ne poate oferi mai multe detalii, din motiv că încă se lucrează pentru stabilirea circumstanțelor în care a murit bărbatul.

Din altă parte, surse din cadrul IP Florești, sub protecția anonimatului ne-au comunicat că au stabilit identitatea victimei și că nu ar fi vorba despre un omor ci de un suicid.

„Acesta este un tânăr în vârstă de 27 de ani, originar din Florești. Ieri-seara, tânărul a fost în vizită la un prieten cu care a consumat băuturi alcoolice și căruia i-ar fi spus că s-a săturat de viață”, susține sursa.

Prietenul tânărului decedat le-ar fi spus polițiștilor că amicul său i-a zis despre faptul că părinții și rudele îl presează să urmeze un tratament ca să scape de patima băuturii, ceea ce el nu dorește. Ulterior, acesta a plecat spre casă.

Aceleași surse au ținut să menționeze că în cadrul anchetei au fost ridicate imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zona în care a fost văzut tânărul ultima dată, în care se vede că acesta se deplasează haotic, apoi cotește spre garajele unde a fost găsit cadavrul.

„Din urma sa nu a mers nimeni, dar nici nimeni nu a ieșit de la garaje. Dimineață, cadavrul a fost găsit în poziție așezat, cu tăietura la gât și hainele murdare de sânge. Lângă el, la sol, era o lamă însângerată și o cutie de chibrite, iar între degetele de la o mână ținea o țigară neaprinsă”, ne-a comunicat sursa.

Descoperire macabră la Florești. Cadavrul unui bărbat, găsit cu gâtul tăiat lângă un garaj