Un bărbat a murit, după ce a fost omorât cu un ciocan de către un consătean cu care a consumat băuturi alcoolice. Crima a avut loc astăzi, în jurul orei 12:57, în localitatea Crocmaz, din raionul Ștefan Vodă.

Solicitată telefonic, Silvia Vetcu, ofițerul de presă al IP Ștefan Vodă, a declarat pentru Deschide.MD că victima este un bărbat în vârstă de 39 de ani. Acesta a fost omorât de către un consătean în vârstă de 45 de ani, la care venise în vizită și cu care a consumat băuturi alcoolice.

„Cadavrul victimei a fost găsit în grădina agresorului. La fața locului, oamenii legii au stabilit că bărbatul în vârstă de 39 de ani, împreună cu proprietarul gospodăriei în grădina căruia a fost comisă crima, au consumat băuturi alcoolice, după care între ei s-a iscat un conflict. Gazda a luat un ciocan și l-a lovit de mai multe ori în cap pe oaspete, iar în urma loviturilor primite, acesta a decedat”, adeclarat Vetcu.

Pe cazul dat a fost pornită cauză penală conform art.145 CP al RM, iar bărbatul în vârstă de 45 de ani a fost reținut pentru 72 ore.