O dubiță a fost grav avariată, după ce șoferul a pierdut controlul volanului, iar camioneta a derapat de pe traseu și s-a izbit violent într-un copac de pe marginea drumului. Accidentul a avut loc în această seară în raionul Căușeni.

Din imaginile surprinse la fața locului, se vede că impactul a fost unul extrem de violent, iar în urma acestuia, camioneta a fost transformată într-un morman de fiare contorsionate. 

La fața locului a intervenit o ambulanță.

Silvia Vetcu, ofițerul de presă la IP Căușeni, a declarat pentru Deschide.MD că, preliminar, se cunoaște despre faptul că șoferul s-a ales cu mai multe traumatisme, dar din fericire nu există niciun deces.

„Accidetntul a avut loc pe traseul R-30 KM 21+900 M. O camionetă de marca Iveco Daily se deplasa din direcția raionului Anenii Noi spre or. Căușeni. Șoferul nu a adaptat viteza necesară pe timp de noapte, a pierdut controlul camionetei, iar aceasta a intrat pe contrasens, a derpat de pe traseu și s-a izbit violent într-un copac de pe marginea drumului. În urma impactului autovehiculul a fost distrus în totalitate, iar șoferul, un bărbat în vârstă de 41 ani, a fost preluat de ambulanță și transportat la Spitalul Raional Căușeni”, susține Vetcu.