Cadavrul unei tinere a fost găsit într-o fânână adâncă de aproximativ 31 de metri, din curtea casei. Descoperirea macabră a avut loc ieri, în localitatea Cairaclia, din raionul Taraclia, iar o primă versiune a poliției este faptul că aceasta s-ar fi sinucis.

Mariana Bețivu, ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, a declarat telefonic pentru Deschide.MD că victima s-a dovedit a fi o tânără în vârstă de 25 de ani.
 
„Ieri, la Unitatea de Gardă a IP Taraclia, a parvenit o înștiințare de la o locuitoare a satului Cairaclia, care a comunicat că o tânără în vârstă de 25 de ani s-a aruncat într-o fântână. La fața locului s-a deplasat grupa operativă din cadrul IP Taraclia, dar și angajații IGSU, care au scos la suprafață trupul neînsuflețit al victimei”, a precizat Bețivu.
 
Potrivit oamenilor legii din teritoriu, tânăra s-ar fi aruncat într-o fântână cu adâncime de aproximativ 31 de metri, fără apă, însă nu a lăsat niciun bilețel de adio.
 
Pe acest caz a pornit un proces penal și au loc acțiuni de urmărire penală pentru a stabili toate circumstanțele, dar și motivele care au făcut-o pe tânără să recurgă la acest gest disperat.