Un bărbat a fost reținut, după ce i-ar fi amenințat pe polițiști cu un cuțit. Bărbatul se afla într-un subsol al unui bloc de locuințe și manifesta un comportament agresiv, iar locatarii au chemat poliția.

Potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei, un individ în vârstă de 48 ani, domiciliat în capitală, a fost reținut de către polițiștii sectorului Buiucani din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău cu suportul angajaților BPRO, după ce au fost alertaţi de către locatarii unui bloc de locuințe din sectorul Buiucani.

„Acesta a fost reţinut în subsolul blocului, manifestând un comportament agresiv, având asupra sa și un cuțit cu care a amenințat angajații poliției cu răfuială fizică . Bărbatul a fost încătușat și escortat la Inspectorat pentru audieri. Ulterior, acesta a fost reținut pentru un termen de 72 de ore în izolatorul  Direcției de Poliție  a mun. Chișinău”, scrie în comunicat.

Bărbatul este cercetat penal pentru ,, Amenințarea cu omor sau vătămarea gravă a integrităţii  corporale sau a sănătăţii” infracțiune prevăzută în art. 155 Cod Penal al Rep. Md, care prevede o pedeapsă cu amendă , muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de la 1 la 3 ani.