Oamenii legii l-au reținut pe individul care ar fi amenințat și violată o tânără într-o casă părăsită din orașul Strășeni. Acesta are 26 de ani, este originar din satul Țârșiței, raionul Telenești, iar anterior a fost judecat pentru pungășie, furt și viol.

Potrivit unui comunicat al IGP, la poliție a sunat o persoană și a spus că a văzut imaginile la televizor și că semnalmentele figurantului corespund cu o persoană care ar fi văzut-o în orașul Strășeni.

„Imediat polițiștii au întreprins măsuri speciale de investigații și de urmărire penală în vederea stabilirii datelor de identitate a figurantului și locul aflării acestuia. Astfel, suspectul a fost găsit în orașul Strășeni, la domiciliul unde locuiește temporar împreună cu concubina”, scrie în comunicat.

Individul este reținut pentru 72 de ore. Acesta este suspectat că săptămâna aceasta ar fi urmărit o tânără de 29 de ani, în timp ce aceasta se deplasa spre serviciu, după care a dus-o cu forța într-o clădire părăsită, unde a amenințat-o și ar fi violat-o.

Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă pedeapsă cu închisoare până la 5 ani.

Strășeni // Femeie amenințată și violată într-o clădire părăsită. Poliția îl căutat pe agresor