O tânără a ajuns pe mâna poliției, după ce și-a înjunghiat iubitul în inimă. Crima a avut loc ieri, în jurul orei 19:00, în localitatea Nișcani, din raionul Călărași, iar mobilul crimei ar fi fost faptul că iubitul nu i-a răspuns de ce plânge unul din cei doi copii ai lor.

Mariana Bețivu, ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, a declarat telefonic pentru Deschide.MD că victima s-a dovedit a fi un tânăr în vârstă de 30 de ani, care a fost înjunghiat în inimă de către concubina sa, o tânără în vârstă de 28 de ani.

„Tânăra a fost reținută pentru 72 de ore, iar pe numele său a fost pornit un dosar penal pentru omor”, a declarat Bețivu.

Un locuitor al satului Nișcani, care a solicitat să-i fie păstrat anonimatul, a declarat penru Deschide.MD că cei doi iubiți locuiau în concubinaj de mai mult timp și aveau împreună doi copii.

„Lumea din sat zice că ieri, dis-de-dimineață, aceștia ar fi consumat băuturi alcoolice împreună cu vecinii, după carre bărbatul a plecat prin sat cu treabă, iar când a revenit, a găsit-o pe ea tot cu paharul în mână. Mai pe scurt, ea continua distracția. Bărbatul s-a întins pe pat, iar între timp unul dintre cei doi copii ai lor a început a plânge. Ea l-a întrebat pe el de ce plânge copilul, iar el i-a zis că nu știe și că să se ducă ea să vadă, dar se pare că reacția lui a deranjat-o, așa că a luat un cuțit de bucătărie și l-a înfipt în inimă, după care s-a pus să privească televizorul, însă aproximativ peste două ore și-a dat seama că el a murit”, ne-a spus interlocutorul nostru.

Alte voci din localitate susțin că bărbatul a fost de mai multe ori în vizorul poliției pentru acte de violență în familie, iar în 2018 instanța de judecată a emis o ordonanță de protecție pentru femeie.

„S-a implicat anterior și primarul în această familie. Ei fac parte din categoria familiilor social vulnerabile, consumă des alcool și nu lucrează nicăieri. Primarul a luat copii din familie și i-a dus la fratele bărbatului decedat”, ne-a spus o vecină din mahalaua acestora.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care  s-a produs crima.