Azi-dimineața, oamenii legii au depistat într-o fâșie forestieră din apropierea localității Cupcini, din raionul Edineț, un automobil de model Peugeot 506, transformat într-un morman de fiare contorsionate, iar la o distanță de aproximativ 30 de metri de automobil, a fost depistat cadavrul unui bărbat în vârstă de 44 de ani. Ulterior s-a stabilit că la volanul automobilului se afla un tânăr în vârstă de 20 de ani, dar care a fugit de la fața locului.

Surse apropiate anchetei, dar care au solicitat să le fie păstrat anonimatul, au declarat pentru Deschide.MD că în aceste momente, proprietarul automobilului, un tânăr de 20 de ani,  este audiat de către oamenii legii și procurori.

Acesta ar fi recunoscut că se afla la volanul automobilului când s-a produs accidentul, dar fugit de la fața locului. Pe numele său ar fi fost pornită o cauză penală, iar acesta urmează să fie reținut pentru 72 de ore.

Inițial, se presupunea că cel care a murit era un tânăr de 20 de ani, dat fiind faptul că automobilul Peugeot este înmatriculat pe numele său, însă s-a stabilit că persoana decedată este de fapt un bărbat în vârstă de 44 de ani și nu era la volan, dar era pasager în automobil. 

Totodată, este de menționat că în același accident a avut de suferit și o tânără, în vârstă de 29 de ani, care a fost transportată la spitalul raionala Edineț în stare gravă.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia. Preliminar, se cunoaște că automobilul era echipat cu anvelope de iarnă, însă șoferul s-ar fi deplasat cu viteză excesivă și a piedutcontrolul volanului, iar automobilul s-ar fi răsturnat de mai multe ori.