Un bărbat a murit, iar o tânără a ajuns la spital în stare gravă, după ce automobil de marca Peugeot s-a răsturnat de câteva ori într-o râpă de la marginea drumului, transformându-se într-un morman de fiare contorsionate. Tragedia a avut loc azi-dimineață la intrarea în Cupcini, Edineț.

UPDATE // 13:29 // Inițial, se presupunea că cel care a murit era un tânăr de 20 de ani, dat fiind faptul că automobilul Peugeot este înmatriculat pe numele unui tânăr în vârstă de 20 de ani, însă s-a stabilit că nu proprietarul automobilului se afla la volan, iar persoana decedată este un bărbat în vârstă de 44 de ani.

Solicitată telefonic, Svetlana Talpă, ofițerul de presă al IP Edineț, a declarat pentru Deschide.MD că persoana decedat este un bărbat în vârstă de 44 de ani, iar pasagera sa, care a fost transportată la spital, este o tânără în vârstă de 29 de ani.

„La fața locului, polițiștii au depistat în fâșia forestieră au depistat automobilul de model Peugeo 506 inversat, iar la o distanță de 30 m de la automobil, la sol se afla un bărbat decedat, cu vârsta de aproximativ 44 ani decedat. Mai târziu s-a stabilit că la Spitalul raional Edineț a fost transportată o femeie în vârstă de aproximativ 29 de ani, în stare gravă, fiind victimă în același accident”, a precizat Talpă.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia. Preliminar, se cunoaște că automobilul era echipat cu anvelope de iarnă, însă șoferul s-ar fi deplasat cu viteză excesivă.